Ny regionchef

Anders Hallström tillträder ny tjänst som Regionchef för region syd

I september tillträdde Anders Hallström sin tjänst som Regionchef för region syd. Anders kommer även att ingå i bolagets ledningsgrupp.

 

Anders kommer närmast från AkkaFrakt där han var Affärsområdeschef för Miljö, Kran och Specialtransporter. Anders har en lång erfarenhet från logistikbranschen där han har haft ledande befattningar på AkkaFrakt, Alwex, Jetpak samt Danske Fragtmaend 

 

-Vi är väldigt nöjda över att vi lyckats knyta Anders till GDL Anläggning & Miljö AB. Anders gedigna erfarenheter som ledare, att driva och utveckla affärer, arbeta med lönsam tillväxt passar väldigt bra ihop med vår strategi samt dom aktiviteter vi har framför oss dom kommande åren. Med Anders på plats har vi lagt sista pusselbiten för att långsiktigt fortsätta att växa i regionen samt att vi tillför en viktigt kompetens till bolagets ledningsgrupp, säger Anders Sällström, VD GDL Anläggning & Miljö AB

Anders Hallström